News Flash:

Betsy Ross Cocktail

28 Iulie 2011
1010 Vizualizari | 0 Comentarii
Betsy Ross Cocktail
Ingrediente: 3 cl coniac 3 cl vin Bordeaux 1 strop de lichior de portocale 2 picaturi de Angostura coaja de lamaie Mod de preparare: Intr-un shaker se toarna peste cuburi de gheata vinul, coniacul, Angostura si lichiorul de portocale. Dupa ce se agita bine, se pune bautura intr-un pahar cu vin Bordeaux. Se serveste cu coaja de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coniac sherry cream
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

955 viz    0 com
1222 viz    0 com
1622 viz    0 com
974 viz    0 com
1034 viz    0 com
1034 viz    0 com
1158 viz    0 com
1131 viz    0 com
1128 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1916 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013067 (s)