News Flash:

Berryrosso

31 Mai 2011
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
Berryrosso
Ingrediente: 4 cl vermut rosu 2 cl votca 4 cl suc de portocale 1 lingurita de piure de capsuni Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza bine cu gheata in shaker, apoi se toarna intr-un pahar de whisky, pe gheata zdrobita. Se decoreaza cu capsuni.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceai verde vermut rosu ciuperci feliate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

885 viz    0 com
1061 viz    0 com
1037 viz    0 com
981 viz    0 com
1391 viz    0 com
1148 viz    0 com
891 viz    0 com
1266 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014242 (s)