News Flash:

Berryrosso

31 Mai 2011
1298 Vizualizari | 0 Comentarii
Berryrosso
Ingrediente: 4 cl vermut rosu 2 cl votca 4 cl suc de portocale 1 lingurita de piure de capsuni Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza bine cu gheata in shaker, apoi se toarna intr-un pahar de whisky, pe gheata zdrobita. Se decoreaza cu capsuni.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde vermut rosu ciuperci feliate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

943 viz    0 com
1118 viz    0 com
1116 viz    0 com
1047 viz    0 com
1462 viz    0 com
1211 viz    0 com
989 viz    0 com
1348 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1425 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013612 (s)