News Flash:

Bea zilnic aceasta bautura si vei trai 100 de ani. Cum sa o prepari. Distribuie si tu reteta

18 Mai 2017
17380 Vizualizari | 0 Comentarii
Norvegienii sunt printre cei mai longevivi oameni de pe planeta. Secretul longevitatii lor este consumul zilnic al acestei bauturi. Bautura considerata de unii miraculoasa, zerul are multe beneficii asupra sanatatii.
Reprezinta un remediu promovat de cunoscutul doctor Paavo Ariola. Dovada ca zerul este uimitor este ca batranul Thomas Parr, un agricultor simplu, a trait 152 de ani. El a recunoscut faptul ca a consumat zi de zi cate un pahar de zer.

Compozitia si proprietatile curative ale acestui lichid
Zerul este alcatuit in mare parte din apa (93%), dar mai contine si potasiu, sodiu, magneziu, fosfor, fier, zinc, cupru, cobalt, mangan, molibden, vitamine, enzime cat si aminoacizi. Nu ingrasa. O suta de grame de zer au doar 26 de calorii.

Citeste si Ca sa slabesti sanatos, consuma acest aliment dimineata, pe stomacul gol

Pentru ficat este un excelent detoxifiant. Consumand zilnic zer, ficatul se va regenera. Zerul este format din beta – lactoglobulin, care incarca organismul cu un aminoacid numit BCAA. Expertii afirma ca aminoacidul BCAA mareste speranta de viata a persoanelor cu ciroza hepatica cu peste 10 ani!

Zerul este bogat in imunoglobuline si lizozomi care intaresc sistemul imunitar, si care sunt foarte utili in afectiunile hepatice cronice.
Cisteina din zer este o substanta necesara pentru fabricarea de glutation, un antioxidant puternic ce protejeaza organismul de infectii si toxine. Glutationul este de asemenea destul de eficient si in tratamentul glandei tiroide, cancerului, sclerozei cat si a bolii Parkinson.

Zerul scade glicemia si tensiunea arteriala. Problemele cu care se confrunta lumea moderna cum ar fi obezitatea, hipertensiunea arteriala, epuizarea precum si stresul pot fi atenuate cu un consum regulat de zer.
Acidul lactic, care este continut in zer, reduce numarul excesiv de ciuperci si bacterii din intestin, si regleaza nivelul pH-ului din organism.

Citeste si Pariu ca nu stiai asta! De ce e bine sa folosesti untura la gatit

Consumul regulat de zer, se recomanda impotriva problemelor digestive cum ar fi: balonari, colici si constipatie.

Mod de preparare:
Luati 1 litru de lapte gras, puneti-l intr-un borcan, si lasati-l sa stea la temperatura camerei in jur de 1-2 zile. Zerul se va separa si va fi in partea de jos a borcanului.
Dintr-un litru de lapte veti obtine circa 700 de ml de zer.
Colectati zerul si acesta este gata pentru consum. Se poate pastra la frigider.

La care tratamente il putem folosi?
Boli tumorale – Se consuma un litru de zer pe zi timp de 6 luni de zile.
Guta – Se fac cure de 3 luni, in care se beau trei cani (200 de ml) de zer in fiecare zi, cu 30 de minute inainte de masa.
Imunitate scazuta – consumul zilnic a 100 de ml timp de 3 luni de zile
Boli ale ficatului – cate un pahar (200 de ml) pe zi timp de 12 luni

Degeraturi – zonele afectate se invelesc cu un tifon inmuiat in zer, dupa care se lasa 60 de minute, iar apoi se spala cu apa. Aceasta aplicatie se face zilnic, pana ce zonele afectate se vindeca.
Eczeme – Timp de o ora se pun comprese cu zer pe zonele afectate, dupa care se lasa zona sa se usuce. Tratamentul trebuie folosit zilnic, timp de 14 zile.
Detoxifierea organismului – Se consuma o cana de 200 de ml dimineata pe stomacul gol, timp de 7 zile. Se face pauza apoi 10 zile, dupa care se reface tratamentul din nou 7 zile.

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bautura sanatoasa bautura zer
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015706 (s)