News Flash:

Bavareza de zmeura

7 Iunie 2011
1612 Vizualizari | 0 Comentarii
Bavareza de zmeura
Ingrediente: 500 g de zmeura 4 galbenusuri 30 cl de lapte 6 linguri de indulcitor praf 3 foi de gelatina alimentara Mod de preparare: Se inmoaie foile de gelatina in apa rece. Intr-o cratita, se bat galbenusurile si se adauga apoi laptele. Se pune compozitia pe foc moale si se lasa sa se ingroase, pana cand se ia pe spatula si atunci se ia de pe foc. Se amesteca cu mixerul zmeura, pentru a obtine un piureu, apoi se adauga indulcitorul. Se scurge gelatina si se dizolva in crema calda, apoi se amesteca zmeura cu crema. Se toarna amestecul in forma unsa usor cu ulei si se lasa sa se inchege, la frigider, timp de cel putin 12 ore. Se serveste rece cu sos de zmeura. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gheata lapte gelatina alimentara radacina telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1271 viz    0 com
2697 viz    0 com
1977 viz    0 com
2498 viz    0 com
4197 viz    0 com
1853 viz    0 com
1272 viz    0 com
4930 viz    0 com
6140 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015855 (s)