News Flash:

Bavareza de portocale

23 Mai 2011
2443 Vizualizari | 0 Comentarii
Bavareza de portocale
Ingrediente: sucul de la 2 portocale coaja de la jumatate de portocala 250 ml lapte 3 oua 100 g zahar 250 ml frisca 15 g gelatina 10 piscoturi de sampanie 50 g coaja de citrice zaharisita Mod de preparare: Punem la fiert laptele cu coaja de portocala rasa, batem spuma galbenusurile cu zahar, adaugam laptele fierbinte strecurat si punem iar pe foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa putin. Luam de pe foc, adaugam gelatina lasata in prealabil la hidratat timp de 10 minute si amestecam pana cand aceasta se dizolva. Cand s-a racit complet, punem sucul de portocala, amestecam apoi frisca batuta si, la urma, albusurile spuma si coaja de citrice. Rasturnam compozitia intr-o tava de chec mai lunga captusita cu folie transparenta si deasupra asezam frumos piscoturile inmuiate in putin lapte sau suc de portocale, unul langa altul pe latimea tavii. Dam la rece minim 3 ore, rasturnam pe platou si ornam cu ce avem.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

997 viz    0 com
1358 viz    0 com
2536 viz    0 com
1061 viz    0 com
1584 viz    0 com
1422 viz    0 com
1081 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018130 (s)