News Flash:

Batoane raw de ciocolată cu nuci si curmale

26 Decembrie 2011
3869 Vizualizari | 1 Comentarii
Batoane raw de ciocolata cu nuci si curmale
Ingrediente:

 300 g curmale
100 g ciocolata neagra
 100 g nuci

Mod de preparare:

Curata curmalele de samburi si toarna apa fierbinte peste ele. Cand apa s-a racit la temperatura corpului, scurge curmalele bine de apa. Taie ciocolata grosier si marunteste-o in robotul de bucatarie fin impreuna cu nucile. Transfera-le intr-un castron si toaca curmalele in robot pana devin o pasta. Amesteca ciocolata, nucile si curmalele intr-un aluat uniform.

Unge o tava mica cu putin ulei si tapeteaz-o cu folie de plastic. Intinde aluatul in tava, intinde-l si acopera-l cu o alta folie. Pune tava la frigider, cu greutati deasupra.Dupa minim 3 ore, taie batoanele in patrate. Se vor intari ca o ciocolata si vor deveni usor cleioase. Serveste-le alaturi de cafea sau un ceai.

sursa reteta si fotografii: Batoane raw de ciocolata cu nuci si curmale
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

curmale ciocolata neagra nuci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1443 viz    0 com
3562 viz    0 com
4786 viz    0 com
2691 viz    0 com
2764 viz    0 com
14439 viz    0 com
4529 viz    0 com

Comentarii (1)

Magda  | #318
Pentru a fi raw trebuie sa facem si ciocolata. Se topeste in bain marie unt de cacao, se ia de pe foc, se adauga cacao (raw daca aveti) si miere cruda. Daca se pune in forme se intareste la rece.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019131 (s)