News Flash:

Batoane raw cu migdale si curmale

11 Aprilie 2014
2323 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

150 gr prune uscate fara samburi
50 gr curmale uscate fara samburi
75 gr nuci
50 gr fulgi de cocos
100 gr migdale
cateva picaturi de apa (optional)
1 lingura ulei de cocos la temperatura camerei.
1 praf scortisoara
1 praf nucsoara
1 praf anason stelat
1 lingura cacao

Mod de preparare:

Se spala fructele uscate si se lasa la hidratat in apa plata cateva ore (eu am lasat peste noapte). Se scurg fructele de apa si se proceseaza cateva secunde in mixerul cu lama in S. Va rezulta o pasta, sub forma de gem. Intr-un bol se aseaza pasta de mai sus. Separat, se macina nucile si migdalele (fie cu ajutorul robotului, fie cu o rasnita de cafea). Se adauga cacao, mirodeniile, nucile, migdalele si fulgii de cocos si uleiul de cocos.
Se trece la omogenizarea compozitiei (daca este prea uscate, se mai adauga 1 lingura apa plata). Va rezulta o pasta lipicioasa si tare.
Se unge o tava micuta cu putin ulei neutru (eu am avut ulei de migdale, dar e bun orice ulei fara un gust puternic).
Se adauga intreaga compozitie si se preseaza bine cu ajutorul unei linguri.
Se da compozitia la rece cateva ore (sau 1 ora la congelator). Se taie sub forma de patratele, sau batoane, dupa preferinta. Se consuma imediat, sau se poate pastra la rece 1 zi (eventual batoanele neconsumate imediat se pot congela).

Batoane raw recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete raw retete vegane batoane raw batoane vegane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029243 (s)