News Flash:

Batoane facute fara coacere

26 Martie 2014
10905 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca de unt
1/2 ceasca de zahar brun
1 lingurita de esenta de vanilie
3 cesti de fulgi de ovaz
1 ceasca de chipsuri de ciocolata semidulce
1/2 ceasca de unt de arahide

Mod de preparare:

Unge cu unt o tava dreptunghiulara de marime medie. Topeste untul intr-o cratita si adauga zaharul brun si esenta de vanilie. Incorporeaza fulgii de ovaz si lasa-i pe foc inca 2-3 minute, pana cand compozitia devine cat se poate de omogena. Imparte compozitia in 2 parti egale si intinde jumatate din ea pe fundul tavii, presand bine.

Topeste fulgii de ciocolata si untul de arahide impreuna, intr-o cratita mica, la temperatura scazuta si amesteca pentru a omogeniza crema. Adauga mixul peste blat, in tava si intinde-l uniform. Adauga si restul compozitiei cu fulgi de ovaz si preseaza incet cu mainile. Lasa desertul la racit timp de 2-3 ore.
Batoanele se servesc la temperatura camerei. Daca vrei sa-ti amintesti de gustul copilariei, consuma-le alaturi de un pahar cu lapte cald.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete batoane batoane ovaz batoane ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019797 (s)