News Flash:

Batoane de ciocolata FARA COACERE

11 Iulie 2016
3077 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr branza de vaci semi-degresata
150 gr zahar pudra
coaja rasa de la o lamaie
1 pastaie de vanilie
18 gr gelatina
90 ml apa
400 gr ciocolata neagra

Mod de preparare:

1. Amesteca branza cu zaharul pudra, coaja de lamaie si pastaia injumatatita.
2. Pune gelatina la hidratat, in 90 ml apa, dupa care amestec-o cu restul de ingrediente (scoate intre timp pastaia) si baga totul in frigider pentru vreo 20 de minute.
3. Imparte compozitia in cateva bucatele.
4. Da-le forma pe care o doresti, rulandu-le intre palme.
5. Topeste ciocolata la bain-marie si trece prin ea fiecare bucatica de umplutura. Pune batoanele pe un gratar, ca sa se scurga de ciocolata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

batoane ciocolata batoane branza batoane reteta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012906 (s)