News Flash:

Batoane cu zmeura si glazura

22 Mai 2014
888 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru batoane:
1/2 cana de zmeura
1/2 lingurita de praf de copt
2 1/4 cani de faina
1/2 lingurita de sare
3/4 cana de zahar
1 cana de unt
3 linguri de coaja rasa de lamaie
1 lingura de suc de lamaie
1 ou

Pentru glazura:
zeama de la o jumatate de lamaie
1 cana de zahar pudra

Mod de preparare:

Amesteca faina, praful de copt si sarea intr-un bol mare. Intr-un vas separat, bate untul si zaharul cu ajutorul mixerului pana cand se omogenizeaza. Adauga oul, sucul si coaja de lamaie si incorporeaza mixul de faina. Adauga si zmeura, dupa ce ai tocat-o marunt. Tapeteaza o tava cu pergament pentru copt si pune aluatul in ea. Coace prajitura timp de 35-40 de minute in cuptorul preincalzit la 160 de grade.

Amesteca zaharul pudra cu zeama de lamaie pana se omogenizeaza. Pune glazura pe batoane, dupa ce s-au racit si dupa ce le-ai divizat.
Batoanele cu zmeura si glazura de lamaie se servesc reci sau la temperatura camerei, alaturi de o limonada revigoranta cu menta.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete batoane batoane zmeura retete zmeura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1160 viz    0 com
1332 viz    0 com
3458 viz    0 com
1152 viz    0 com
1007 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023267 (s)