News Flash:

Batoane cu pasta de usturoi

13 Septembrie 2013
1924 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g faina integrala
cateva picaturi ulei parafina
1 lingurita drojdie uscata
un praf de sare
200 ml apa calduta

Pasta de usturoi:
1 capatana usturoi
1 lingura ulei
cimbru
sare

Mod de preparare:

Curatam usturoiul, il zdrobim, il frecam cu sare, ulei si cimbru. Punem faina intr-un bol, adaugam sarea, drojdia, uleiul si apa calduta. Framantam un aluat potrivit de moale pe care il lasam la crescut pana isi dubleaza volumul. Cand este dospit il framantam putin, apoi il impartim in mai multi bulgari (cam de marimea unui pumn). Intindem fiecare bulgare, il ungem cu pasta de usturoi, il rulam si il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Mai lasam putin la dospit, apoi coacem la 180 grade, in cuptorul preincalzit.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina integrala drojdie uscata ulei cimbru bol cuptorul preincalzit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022809 (s)