News Flash:

Batoane cu migdale, cirese si muesli

4 Iunie 2013
2147 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g muesli
100 g cirese confiate tocate
50 g fulgi de migdale
100 g fulgi de ovaz
100 g nuca de cocos
395 g lapte condensat
125 g unt

Mod de preparare:

Ungem o tava patrata si o tapetam cu hartie de copt. Amestecam intr-un bol muesli cu ciresele, migdalele, fulgii de ovaz si nuca de cocos. Intr-o craticioara punem la incalzit laptele condensat cu untul. Amestecam la foc mic timp de 5 minute. Amestecam apoi cerealele cu laptele si turnam compozitia obtinuta in tava. Nivelam suprafata, acoperim cu folie si bagam la frigider peste noapte. Se taie batoane si se serveste cu laptic.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cirese confiate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034998 (s)