News Flash:

Batoane cu mac si susan

19 Mai 2011
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
Batoane cu mac si susan
Ingrediente: 1 kg faina 1 lingura sare 5 linguri ulei 1 lingurita zahar 40 g drojdie 550 ml apa calduta mac susan ou Mod de preparare: Se freaca drojdia cu zaharul pana se topeste apoi se pune apa calduta ,sarea si uleiul. Se adauga faina si se framanta bine. Eu apoi am impartit aluatul in doua. Intr-una am pus 2 linguri cu mac iar in cea de-a doua  2 linguri susan. Se lasa la dospit in loc ferit de curenti cu aer rece. Dupa ce si-a dublat volumul aluatul este gata de modelat. Se presara faina pe masa de lucru si se impletesc in trei, batoane mai mici mai mari... care se ung cu ou si se presara deasupra lor mac sau susan din belsug sau dupa gust. Se lasa sa mai creasca si in tava. Intre timp aprindem cuptorul. Se coc la foc potrivit timp de 45 minute
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar floarea soarelui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1248 viz    0 com
1101 viz    0 com
1098 viz    0 com
1129 viz    0 com
967 viz    0 com
1060 viz    0 com
976 viz    0 com
982 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012832 (s)