News Flash:

Batoane cu covrigei si ciocolata. Doar cu 4 ingrediente

29 Iunie 2016
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet de unt
200 gr zahar brun
cca 230 gr covrigei
400 gr fulgi de ciocolata

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
3. Pune covrigeii in tava, cat mai rasfirati. Poti sa-i lasi intregi sau poti sa-i faramitezi.
4. Pune untul si zaharul brun la foc mediu. Lasa sa inceapa sa fiarba, amestecand din cand in cand.
5. Cand compozitia da in clocot, las-o timp de 3 minute, dupa care toarna peste covrigei.
6. Baga tava in cuptor pentru 5 minute, apoi scoate tava si las-o sa se raceasca.
7. Presara apoi fulgii de ciocolata.
8. Dupa 5 minute trece cu un cutit peste fulgi, ca sa intinzi ciocolata topita cat mai mult.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta batoane prajitura covrigei batoane ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2193 viz    0 com
11006 viz    0 com
2786 viz    0 com
6972 viz    0 com
9414 viz    0 com
2633 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024947 (s)