News Flash:

Batoane cu ciocolata si unt de arahide

27 Februarie 2014
4053 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca de unt sau margarina
2 cesti de biscuiti graham
2 cesti de zahar pudra
1 ceasca de unt de arahide
1 1/2 cesti de ciocolata dulce-amaruie
4 linguri de unt de arahide

Mod de preparare:

Intr-un bol de marime medie, amesteca untul topit sau margarina cu biscuitii graham, cu zaharul pudra si cu 1 ceasca de unt de arahide si omogenizeaza compozitia. Asaza amestecul intr-o tava curata si uscata si preseaza bine cu ajutorul unui pahar.

Topeste ciocolata la bain-marie sau in cuptorul cu microunde si adauga cele 4 linguri de unt de arahide, mestecand ocazional, pana cand compozitia devine cremoasa. Asaza crema deasupra blatului cu biscuiti. Lasa prajitura sa se raceasca pentru cateva ore.
Dupa ce s-a racit, taie prajitura in forma de batoane. Poti decora batoanele cu frunze de menta si le poti servi alaturi de un pahar cu lapte cald.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete batoan batoane ciocolata batoane unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1800 viz    0 com
1897 viz    0 com
1115 viz    0 com
1100 viz    0 com
1065 viz    0 com
1151 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1736 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022815 (s)