News Flash:

Batoane Bounty - reteta si mod de preparare - FOTO

12 Ianuarie 2015
6186 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

400 gr lapte condensat indulcit
200 gr nuca de cocos
300 gr ciocolata neagra

Mod de preparare:

Amesteca laptele condensat cu nuca de cocos. Tapeteaza cu hartie de copt o tava si pune mixul in tava (stratul sa fie gros cam de 2 cm). Acopera cu folie de plastic si baga in frigider peste noapte. A doua si taie in dreptunghiuri continutul tavii.
Baga bucatile taiate in congelator, pentru 30 de minute.
Dupa ce ai topit ciocolata neagra la bain-marie, scoate batoanele din congelator, infige usor o furculita in ele si cufunda-le in ciocolata topita. Scoate-le, lasa-le sa se scurga de excesul de ciocolata si pune-le pe o hartie de copt, ca sa se raceasca. Dupa aceea le puteti servi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


bounty bain marie retete ciocolata prajituri rapide retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10827 viz    0 com
8096 viz    0 com
2960 viz    1 com
12499 viz    0 com
5637 viz    0 com
1783 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021087 (s)