News Flash:

Batoane Bounty - mod de preparare

9 Noiembrie 2015
1713 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

200 ml lapte de cocos
400 gr ciocolata de menaj
400 gr cocos
600 gr zahar
650 gr unt + 10 linguri de unt (pentru glazura)
un praf de sare

Mod de preparare:

Intr-o cratita nonaderenta adauga untul, zaharul, un praf de copt si laptele de cocos si lasa-le sa fiarba, amestecand continuu pana cand compozitia devine vascoasa si zaharul se topeste complet. Incorporeaza apoi fulgii de cocos si fierbe totul inca doua-trei minute. Adauga compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si niveleaza foarte bine. Dupa ce s-a racit, adauga tava la congelator timp de o ora.

Taie apoi compozitia intarita in batoane, cuburi sau in forma dorita si pun-le pe un platou tapetat cu hartie de copt. Pune ciocolata la topit in cuptorul cu microunde sau la bain-marie, amestec-o apoi foarte bine cu cele 10 linguri de unt, pana cand obtii o compozitie omogena. Inveleste apoi batoanele de cocos in ciocolata, si lasa-le la frigider pana cand ciocolata se intareste complet.

Savureaza batoanele Bounty alaturi de o cana de cafea sau un pahar de lichior de cocos.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

batoane bounty dulciuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016924 (s)