News Flash:

Bastonase pentru copii

1 Iulie 2013
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g faina
125 g zahar pudra
125 g unt
1 plic zahar vanilat
2 galbenusuri
sare

Mod de preparare:

Untul l-am lasat la temperatura camerei 20 minute, apoi l-am pus in blender impreuna cu faina. Am mixat pana am obtinut un amestec sfaramicios, pe care l-am rasturnat intr-un castron.
Am adaugat zaharul, vanilia, galbenusurile si putina sare, si am amestecat obtinand un aluat ferm, dar elastic. Aluatul obtinut l-am pus intr-o folie si l-am dat la frigider pentru o ora.
Dupa timpul de odihna, am intins aluatul cu sucitorul, la o grosime de cca 1 cm, iar cu un cutit ascutit am taiat fasii la 1 cm grosime si cca 10 cm lungime. Bastonasele le-am pus cu grija intr-o tava tapetata, pe care am dat-o la cuptor pentru vre-o 15 minute, la 180 grade.

Bastonase pentru copii recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar pudra zahar vanilat galbenusuri blender castron aluat ferm
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030271 (s)