News Flash:

Bastonase de parmezan

10 Iunie 2011
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
Bastonase cu parmezan
Ingrediente: 170 gr faina 100 gr unt 80 gr parmezan sau pecorino piper paprika iute 2 galbenusuri 1 lingura mustar 1 albus batut pt. uns Mod de preparare: Puneti intr-un vas faina, piperul, paprica si untul la temperatura camerei si amestecati. Adaugam branza si mustarul si continuam cu amestecatul. Apoi punem galbenusurile si amestecam pana la omogenizarea totala. Iese bila asta pe care o dam un pic la frig. Dam drumul la cuptor la 220 grade. Scoatem bila din frig si o intindem in foaie de 1 cm si taiem bastonase. Le punem in tava pe hartie de copt si le ungem cu albusul batut. Dupa le dam la cuptor si le tinem 10 minute. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://delly.garbo.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina sarmale paprika iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2765 viz    0 com
1101 viz    0 com
1076 viz    0 com
4974 viz    0 com
2773 viz    0 com
949 viz    0 com
1542 viz    0 com
1159 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013760 (s)