News Flash:

Bastonase de parmezan

10 Iunie 2011
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bastonase cu parmezan
Ingrediente: 170 gr faina 100 gr unt 80 gr parmezan sau pecorino piper paprika iute 2 galbenusuri 1 lingura mustar 1 albus batut pt. uns Mod de preparare: Puneti intr-un vas faina, piperul, paprica si untul la temperatura camerei si amestecati. Adaugam branza si mustarul si continuam cu amestecatul. Apoi punem galbenusurile si amestecam pana la omogenizarea totala. Iese bila asta pe care o dam un pic la frig. Dam drumul la cuptor la 220 grade. Scoatem bila din frig si o intindem in foaie de 1 cm si taiem bastonase. Le punem in tava pe hartie de copt si le ungem cu albusul batut. Dupa le dam la cuptor si le tinem 10 minute. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://delly.garbo.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina sarmale paprika iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2686 viz    0 com
1042 viz    0 com
1012 viz    0 com
4711 viz    0 com
2595 viz    0 com
872 viz    0 com
1467 viz    0 com
1071 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1763 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019541 (s)