News Flash:

Bastonase cu ciocolata, nuca si frisca

6 Octombrie 2011
2123 Vizualizari | 0 Comentarii
Bastonase cu ciocolata nuca si frisca
Ingrediente: 50 g nuci macinate 350 g faina 200 g unt 1 galbenus 50 g ciocolata cu lapte 1 lingura cu cacao 1 lingurita cu praf de copt 100 g zahar pudra vanilat 1/2 baton de vanilie 1 fiola esenta de rom Pentru decor: 100 g ciocolata cacao 30 ml frisca lichida unt cat o nuca Mod de preparare: Prima data se incalzeste untul la microunde pana se inmoaie, dar sa nu devina lichid, si se freaca bine cu zaharul pudra. Se pun semintele pastaii de vanilie, ciocolata rasa fin, galbenusul, nucile macinate, cacao, esenta de rom si faina cernuta cu praful de copt. Se framanta totul bine. Se obtine o bila de aluat nelipicios, care pune in frigider timp de 30 de minute. Dupa aceea se modeleaza bastonase, se pun pe hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit pentru maximum 15 minute. Se lasa sa se raceasca in tava, apoi se pudreaza cu cacao si se decoreaza cu crema de ciocolata obtinuta din ciocolata topita cu frisca lichida si untul. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


vodca faina bors castane margarina rama unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2558 viz    0 com
2666 viz    0 com
2162 viz    0 com
2158 viz    0 com
2253 viz    0 com
1885 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019441 (s)