News Flash:

Barcute de dovlecei la cuptor

29 Aprilie 2011
21722 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Barcute de dovlecei la cuptor
Ingrediente: - 3 dovlecei potriviti - 8 rosii medii - 2 galbenusuri de ou - Cateva linguri cu smantana - Un castron cu branza rasa sau faramitata - 1 legatura de marar - Piper alb - Sare - Unt Mod de preparare: Taiem cateva rosii felii, le asezam in tava cu putin marar tocat si cateva cubulete de unt din loc in loc. Taiem dovleceii spalati in doua pe lung cu tot cu codita si coaja pentru ca se papa direct din ei. Dovleceii se scobesc cu un instrument special sau cu lingurita daca nu aveti. Eu am folosit cea pentru inghetata si pepene si a mers struna. Se lasa un pic de pulpa si pe coaja nu se scobesc de tot. Pulpa dovleceilor se toaca marunt si se amesteca cu restul rosiilor tocate, mararul, piperul, putina sare si branza. Se gusta umplutura sa nu fie prea sarata. Eu am pus branza grasa de oaie si nu prea multa sare. Se aseaza dovleceii in tava si se umplu cu branza. Se dau la cuptor pentru 30 de minute dupa care se amesteca putina smantana cu branza si galbenusurile si se pune deasupra sa se gratineze frumos. Se mai lasa vreo 10 minute si sunt numai buni de servit. Rosiile in combinatie cu untul si mararul au avut un gust senzational deci serviti si cateva rosii la dovlecei si cine mai doreste putina smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua pane diverse dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4880 viz    0 com
1046 viz    0 com
1202 viz    0 com
1128 viz    0 com
3075 viz    0 com
2286 viz    0 com
2435 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019233 (s)