News Flash:

Barcute de dovlecei la cuptor

29 Aprilie 2011
21828 Vizualizari | 0 Comentarii
Barcute de dovlecei la cuptor
Ingrediente: - 3 dovlecei potriviti - 8 rosii medii - 2 galbenusuri de ou - Cateva linguri cu smantana - Un castron cu branza rasa sau faramitata - 1 legatura de marar - Piper alb - Sare - Unt Mod de preparare: Taiem cateva rosii felii, le asezam in tava cu putin marar tocat si cateva cubulete de unt din loc in loc. Taiem dovleceii spalati in doua pe lung cu tot cu codita si coaja pentru ca se papa direct din ei. Dovleceii se scobesc cu un instrument special sau cu lingurita daca nu aveti. Eu am folosit cea pentru inghetata si pepene si a mers struna. Se lasa un pic de pulpa si pe coaja nu se scobesc de tot. Pulpa dovleceilor se toaca marunt si se amesteca cu restul rosiilor tocate, mararul, piperul, putina sare si branza. Se gusta umplutura sa nu fie prea sarata. Eu am pus branza grasa de oaie si nu prea multa sare. Se aseaza dovleceii in tava si se umplu cu branza. Se dau la cuptor pentru 30 de minute dupa care se amesteca putina smantana cu branza si galbenusurile si se pune deasupra sa se gratineze frumos. Se mai lasa vreo 10 minute si sunt numai buni de servit. Rosiile in combinatie cu untul si mararul au avut un gust senzational deci serviti si cateva rosii la dovlecei si cine mai doreste putina smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane diverse dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4933 viz    0 com
1082 viz    0 com
1248 viz    0 com
1163 viz    0 com
3135 viz    0 com
2362 viz    0 com
2506 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013613 (s)