News Flash:

Barcute de cartofi cu salata de conopida

13 Ianuarie 2012
1540 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cartof mare
salata de conopida (buchetele de conopida fiarta maruntite bine si amestecate cu putina maioneza, sare si piper)
putina branza
1 rosie

Mod de preparare:

Am fiert cartoful in coaja, iar dupa ce s-a racit, l-am curatat si l-am taiat in jumatate, pe lung si am scobit jumatatile cu o lingura, obtinand astfel barcutele. Le-am umplut cu salata de conopida si le-am ornat.
Din cantitatile de mai sus ies 2 portii. Barcute de cartofi cu salata de conopida sunt recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


cartof maioneza sare piper branza rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1741 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018986 (s)