News Flash:

Banoffee - prajitura cu banana si caramel

1 Iulie 2016
8572 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri zahar
1 pachet mare de biscuiti graham
3 banane feliate
1/2 ciocolata data pe razatoare
cca 350 gr dulce de leche
cca 500 gr smantana

Mod de preparare:

1. Mixeaza smantana cu zaharul, ca sa obtii frisca.
2. Pune un strat de biscuiti graham intr-o tava.
3. Acopera cu un sfert din frisca, apoi cu un strat de banane feliate si cu unul de dulce de leche (pastreaza cateva linguri).
4. Pune apoi alt strat de biscuiti, restul de frisca si baga in frigider pentru cel putin 4 ore.
5. Scoate prajitura, pune restul de felii de banana, ciocolata razuita, 2-3 biscuiti de graham faramitati si restul de dulce de leche.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

banoffee prajitura banana prajitura caramel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1373
wh0cd299716 medrol TAMOXIFEN W/O PRESCRIPTION
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018162 (s)