News Flash:

Bananina - Desertul pentru care nu ai nevoie de cuptorul aragazului

17 August 2016
22339 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

300 g biscuiti graham
6 banane
350 g unt moale
250 gr frisca lichida
2 oua
3 cesti zahar pudra
1 ceasca ananas cuburi

Mod de preparare:

1. Biscuitii se zdrobesc intr-un blender sau cu o furculita.
2. Se amesteca impreuna cu untul, apoi se preseaza intr-o forma de tarta.
3. Cu un mixer se vor amesteca untul, zaharul, vanilia si ouale. Crema de unt se toarna peste crusta.
4. Bananele trebuie taiate felii. Se preseaza usor peste crema.
5. Deasupra se pun ananasul, apoi frisca si se baga la frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura banane prajitura biscuiti prajitura usoara bananina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1501 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019004 (s)