News Flash:

Banane la cuptor cu suc de mere

26 Iunie 2013
1555 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 banane taiate pe jumatate pe lungime
100 g zahar brun
1 lingura suc de mere
50 g unt topit
4 linguri inghetata de vanilie

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Asezam bananele intr-o tava. Intr-un bol amestecam zaharul, sucul si untul topit si turnam amestecul peste banane. Bagam tava la cuptor timp de 20 de minute. Asezam bananele in farfurii si servim cu inghetata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banane zahar brun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2187 viz    0 com
2824 viz    0 com
2107 viz    0 com
1728 viz    0 com
2090 viz    0 com
5859 viz    0 com
1673 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1820 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040414 (s)