News Flash:

Banane in aluat

6 Mai 2011
1968 Vizualizari | 0 Comentarii
Banane in aluat
Ingrediente: 2 banane mari suc de lamaie ulei zahar Pentru aluat: 60 gr faina un ou un varf de lingurita sare 1/4 cana lapte un sfert de lingurita praf de copt Mod de preparare: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte. Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci salam
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5931 viz    0 com
2618 viz    0 com
1949 viz    0 com
1719 viz    0 com
2701 viz    0 com
2086 viz    0 com
1385 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018293 (s)