News Flash:

Banane cu sos caramel

4 Februarie 2014
1383 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri nuci pisate
1 banana pisata
1 lingurita zeama de lamaie
1 lingurita scortisoara
topping de caramel

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 180 grade. Se pune banana pisata, zeama de lamaie, scortisoara si topping de caramel intr-un vas si se amesteca. Intr-un vas mic de iena se pune amestecul si se orneaza cu nuci. Se lasa la cuptor 10-12 minute. Se serveste cu biscuiti cu unt.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete banane retete caramel banane caramel retete dulciuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3127 viz    0 com
5746 viz    0 com
1859 viz    0 com
3223 viz    0 com
5328 viz    0 com
5250 viz    0 com
2093 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028135 (s)