News Flash:

Banane cu scortisoara si topping de caramel

20 Martie 2012
2360 Vizualizari | 0 Comentarii
Banane cu scortisoara si topping de caramel
Ingrediente:

200 g faina
4 banane taiate felii
60 g zahar
1 lingurita scortisoara
1 ou
50 ml apa minerala
inghetata de vanilie
ulei vegetal
topping de caramel


Mod de preparare:

Amestecam scortisoara cu faina si zaharul. Facem o gropita in mijloc si punem apa minerala si oul. Se amesteca pana se obtine un aluat fin. Acesta sa baga o jumatate de ora in frigider. Apoi se incinge ulei, se trec feliile de banane prin compozitie si se pun in tigaie. Dupa ce s-au prajit se pun pe un platou, iar peste ele se toarna caramelul. Se serveste cu inghetata de vanilie.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina banane zahar scortisoara apa minerala frigider compozitie tigaie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034281 (s)