News Flash:

Banane cu nuca de cocos si ciocolata

19 August 2013
2296 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 banane mari coapte, decojite si taiate in treimi transversal
3/4 ceasca fulgi de ciocolata demidulce sau dulce-amaruie
1/4 ceasca de nuca de cocos maruntita

Mod de preparare:

Intinde pe blatul de lucru o foaie de copt, apoi asaza pe ea bananele si infige in fiecare bucata un stick de inghetata. Topeste fulgii de ciocolata la microunde, aproximativ 4 minute, apoi acopera fiecare bucata de banana cu ciocolata topita cu ajutorul unei spatule de cauciuc si presara deasupra nuca de cocos.
Pune apoi bananele la rece pentru aproximativ doua ore.
Bananale cu ciocolata si nuca de cocos se servesc reci, simple, de fiecare data cand ai pofta de un desert delicios si hranitor.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banane mari microunde desert delicios
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031061 (s)