News Flash:

Banana caramelizata in miere de albine

17 Iunie 2016
3084 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 banane coapte
1 lingura unt / ulei din seminte de strugure
2 linguri miere de albine
1/2 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

1. Feliaza bananele in felii cam de 1 cm grosime.
2. Pune intr-o tigaie, la foc potrivit, uleiul / untul, scortisoara si mierea de albine. Amesteca pana cand se dizolva.
3. Pune in tigaie feliile de banane si prajeste-le 4-5 minute pe ambele parti. Daca se rumenesc prea repede, micsoreaza intensitatea flacarii.
Serveste banana caramelizata cu inghetata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banana caramelizata sos caramel desert banane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1819 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025932 (s)