News Flash:

Bame grecesti

6 Mai 2011
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
Bame grecesti
Ingrediente: 200 g bame 150 g rosii 100 ml bors 10 g ceapa 5 g faina (o lingurita rasa) 15 ml suc de rosii 5 ml ulei suc de lamaie verdeata Mod de preparare: Bamele se curata, apoi se oparesc cu bors si se lasa sa se scurga. Separat, se curata, se spala, se toaca si se fierbe ceapa, aruncandu-se apa de fierbere. Se pun la fiert bamele, impreuna cu ceapa fiarta, sucul de rosii si faina, diluate in putina apa rece. Se adauga rosiile, curatate de coaja si seminte si uleiul. Se introduce cratita in cuptor. Cand este gata, se scoate, se pun sucul de lamaie si verdeata tocata. Se adauga reci.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinegreta rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

978 viz    0 com
2346 viz    0 com
1163 viz    0 com
1128 viz    0 com
1209 viz    0 com
1889 viz    0 com
1163 viz    0 com
1226 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023097 (s)