News Flash:

Bame grecesti

6 Mai 2011
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
Bame grecesti
Ingrediente: 200 g bame 150 g rosii 100 ml bors 10 g ceapa 5 g faina (o lingurita rasa) 15 ml suc de rosii 5 ml ulei suc de lamaie verdeata Mod de preparare: Bamele se curata, apoi se oparesc cu bors si se lasa sa se scurga. Separat, se curata, se spala, se toaca si se fierbe ceapa, aruncandu-se apa de fierbere. Se pun la fiert bamele, impreuna cu ceapa fiarta, sucul de rosii si faina, diluate in putina apa rece. Se adauga rosiile, curatate de coaja si seminte si uleiul. Se introduce cratita in cuptor. Cand este gata, se scoate, se pun sucul de lamaie si verdeata tocata. Se adauga reci.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinegreta rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

905 viz    0 com
2191 viz    0 com
998 viz    0 com
1032 viz    0 com
1112 viz    0 com
1800 viz    0 com
1059 viz    0 com
1112 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018975 (s)