News Flash:

Baingan Ka Bharta

15 Aprilie 2011
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
Baingan Ka Bharta
Ingrediente: 2 vinete medii 1 ceapa alba, mare 1 rosie mare 5 catei de usutroi ardei iute verde 4 linguri ulei de masline sare, piper, frunze de coriandru Mod de preparare: Vinetele se coc, iar miezul se pune intr-un castron. Ceapa si usturoiul se toaca marunt, se pun peste miezul de vanata, se adauga uleiul de masline, ardeiul iute verde tocat marunt si se mixeaza bine. Se asezoneaza cu sare, piper si coriandru si se serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1108 viz    0 com
1986 viz    0 com
1055 viz    0 com
1236 viz    0 com
1220 viz    0 com
3256 viz    0 com
1316 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013433 (s)