News Flash:

Bagheta cu unt si usturoi

18 Mai 2011
1910 Vizualizari | 0 Comentarii
Bagheta cu unt si usturoi
Ingrediente: 2 baghete/ batoane de paine unt usturoi pisat (sau pudra) marar uscat menta uscata sare Mod de preparare: Baghetele se cresteaza feliute. Untul se freaca cu usturoiul pisat, sare, foarte putin marar uscat si foarte putina menta uscata (condimentele se adauga doar pentru a colora putin untul si a-i da un aspect placut). Cu o lingurita sau o lama de cutit, tartinam bagheta intre crestari, cu amestecul de unt. Se aseaza pe o folie de aluminium, intr-o tava, si se introduce in cuptorul pre-incalzit, la foc mediu. Se tine la cuptor pana se rumeneste coaja (cca 10 min). Se serveste cu ceai sau cacao cu lapte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt usturoi marar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1015 viz    0 com
977 viz    0 com
2138 viz    0 com
1543 viz    0 com
1108 viz    0 com
2324 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019716 (s)