News Flash:

Bacon la cuptor cu sirop de artar

19 Septembrie 2011
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
Bacon la cuptor cu sirop de artar
Ingrediente: 500 g bacon feliat foarte subtire ¼ cana sirop de artar Mod de preparare: Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade C. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se pun feliile de bacon in tava fara a le suprapune. Se ung cu sirop de artar pe toata suprafata. Se dau la cuptor 25 de minute, pana se auresc. Se lasa sa se raceasca 5 minute, apoi se taie bucati. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caju bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1259 viz    0 com
949 viz    0 com
912 viz    0 com
1149 viz    0 com
1299 viz    0 com
960 viz    0 com
1977 viz    0 com
2228 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011346 (s)