News Flash:

Bacon la cuptor cu branza si cartofi

5 Februarie 2015
1791 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 cartofii medii
2 linguri ulei de masline
1 lingura sare kosher
5-6 cepe feliate
piper si sare dupa gust
100 gr smantana
175 gr maioneza
450 gr branza Cheddar data pe razatoare
175 gr bacon feliat si gatit

Mod de preparere:

Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Unge cartofii cu ulei, apoi presara piper si sare, pune-i intr-o tava si baga-i in cuptor pentru 45-60 de minute sau pana cand se inmoaie. Lasa-i sa se raceasca 15 minute.

Incinge apoi cuptorul la 170 de grade. Taie cartofii cubulete, amesteca-i cu smantana si maioneza. Pune deoparte 75 gr de branza, 3 fasii de bacon si 2 linguri de ceapa verde, iar restul ingredientelor amesteca-le, dupa care pune-le intr-o tava gresata. Acopera cu restul de branza, pune folie de aluminiu si baga in cuptor pentru 30 de minute. Folia trebuie indepartata cu 10 minute inainte sa expire timpul. Serveste cu baconul si ceapa verde pastrate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bacon retete cuptor retete simple retete culinare mancare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019538 (s)