News Flash:

Baba Ganoush

8 Septembrie 2011
1959 Vizualizari | 0 Comentarii
Baba Ganoush
Ingrediente: 1-2 linguri pasta tahini 2 vinete medii 2 linguri ulei de masline 1/3 cana zeama de lamaie 3-4 catei usturoi zdrobiti 1/2 lingurita piper negru 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Mai intai se coc vinetele. Cand sunt complet moi, se curata de coaja neagra si se lasa la scurs pana cand se racesc. Cand sunt complet reci, se pun intr-un blender si face un piure cat mai fin. Dupa aceea se adauga restul de ingrediente, uleiul incorporandu-l intocmai ca la maioneza. Pentru decor se pot folosi frunze de patrunjel sau ceapa verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper negru bucataria internationala retete vegetariene tocator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6625 viz    0 com
2051 viz    0 com
2212 viz    0 com
2797 viz    0 com
1167 viz    0 com
1237 viz    0 com
1241 viz    0 com
2632 viz    0 com
1170 viz    1 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020080 (s)