News Flash:

Bab Gulyas

28 Aprilie 2011
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
Bab Gulyas
Ingrediente: 300 gr carne de porc (poate sa fie si de vita) un ciolan crud afumat (mai mic) 2 morcovi 1 patrunjel 2 buc ceapa sare, piper, boia sau crema de gulyas frunze de patrunjel, telina tocate marunt 4 rosii decojite taiate cubulete boabe de fasole tarcata ulei, sau o lingura de untura ardei iuti (facultativ) Preparare: Se pun boabele de fasole la inmuiat de cu seara pana a doua zi. Ceapa se taie marunt, taiem carnea si ciolanul cubulete. Taiem si legumele. Se pune ceapa la calit pe ulei sau untura, adaugam carnea si ciolanul si mai apoi morcovii si patrunjelul radacina taiat. Le calim asa un pic pe foc si adaugam crema de gulyas, boia si piper. Punem apa peste, adugam boabele de fasole, verdeturile si ardeiul iute taiat si lasam asa sa fiarba la foc mic pana ce e fiarta fasolea si carnea. Daca mai e nevoie se mai adauga apa pana sunt fierte toate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina kaizer bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1663 viz    0 com
1296 viz    0 com
1201 viz    0 com
1315 viz    0 com
1174 viz    0 com
1830 viz    0 com
1758 viz    0 com
1317 viz    0 com
2044 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013929 (s)