News Flash:

B and P

26 Iulie 2011
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
B and P
Ingrediente: 3 cl rachiu 3 cl vin Bordeaux frunze de menta Mod de preparare: Intr-un pahar pentru vin sau coniac se toarna rachiul si vinul Bordeaux. B and P se poate servi si in pahare de whisky, cu cuburi de gheata. Ca decor se pot folosi frunze de menta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

weinbrand sherry cream
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1128 viz    0 com
1056 viz    0 com
1065 viz    0 com
1087 viz    0 com
1207 viz    0 com
1076 viz    0 com
971 viz    0 com
979 viz    0 com
1088 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019583 (s)