News Flash:

Azi facem pui cu smantana si cascaval! Pun repede si de mamaliga. Nu este prietenie mai mare ca cea dintre carnea aromata de smantana si o mamaligura galbena si aburinda

15 Iunie 2017
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g carne de pui
3 oua
2 linguri smantana pentru gatit
1 rosie
50 g cascaval ras
1 lingurita sare
1/2 lingurita piper negru macinat

Mod de preparare:

1. Se taie carnea in bucati de aproximativ 2 cm si se asezoneaza cu sarea si piperul, amestecand bine cu mainile, pentru a acoperi toate bucatile uniform.
2. Se bat ouale si smantana cu o furculita si optional se adauga putin boia, dupa care se toarna amestecul astfel obtinut in tava.
3. Se pune deasupra cascavalul ras si se orneaza cu felii sau cubulete de rosii.
4. Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, timp de 40 de minute. Atentie: timpul de coacere difera in functie de capacitatile fiecarui cuptor in parte.

Tips:
1. Se poate manca rece sau cald si ce ramane se poate lua la pachet a doua zi pentru masa de pranz de la birou.
2. A se consuma fara paine, pentru un aport mai mic de calorii.
3. Pentru un plus de savoare se adauga la servire o lingura de smantana proaspata sau ketchup.
        
sursa: feminis
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1813 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015523 (s)