News Flash:

Azi am mancat cea mai pufoasa omleta de pana acum. Uite mai jos ce trebuie sa faci ca sa-ti iasa ca cea din imagine

7 Februarie 2017
580356 Vizualizari | 1 Comentarii
9 secrete pentru o omleta pufoasa si gustoasa:

1. Unge capacul de la tigaie, pe interior, cu putin unt.
2. Foloseste oua de tara. Daca vrei omleta consistenta, pregateste-o din galbenusuri. Daca insa preferi una dietetica, bate doar albusurile.

3. Mixeaza foarte bine ouale si laptele, dar nu cu mixerul. Foloseste o furculita sau un tel.
4. Pentru fiecare ou din omleta pune 20 ml lapte.

5. Incorporeaza in omleta de 4 oua si 2 lingurite de smantana.
6. Ca sa aiba textura pufoasa, pune 1 lingurita jumatate de gris sau de faina (peste 4 oua).

7. Pentru a fi moale, trebuie in pui in omleta un pic de unt in compozitie.
8. Pune mai intai omleta la foc mare, apoi redu-l treptat la minim.
7. Verdeata se presara la final, inainte de servire.
Asadar, nu o pune in amestecul cu oua.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

omleta pufoasa reteta omleta omleta cuptor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

stela  | #3778
Am mancat in Lituania o omleta ca cea dim poza ,eu nefiind adepta omletelor din cauza grasimii care o trag ,dar aia era crescuta ,o pufosenie si deloc grasa ,am crezut ca i-au pus ceva de crescut (praf de copt sau bicarbonat ),excelenta
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1830 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020264 (s)