News Flash:

Avocado umplut cu somon

12 Aprilie 2011
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
Avocado umplut cu somon
Ingrediente pentru 4 portii: - 2 avocado - Sucul stors dintr-o lamaie - 1 catel de usturoi - 250 g smantana - Sare - Piper alb - 50 g somon (afumat) - Piper negru proaspat macinat - Marar - Apa minerala Mod de preparare: Fructele avocado se spala bine, se taie in 2 jumatati egale si se indeparteaza samburii. Cu ajutorul unei linguri se scoate pulpa fructului si separat se va stropi cu suc de lamaie. Catelul de usturoi se curata si se preseaza pana devine o pasta fina. Pulpa fructului se transforma de asemenea cu ajutorul unui blender / mixer in pasta si se amesteca apoi cu usturoiul si smantana. Se condimenteaza ulterior cu sare, piper si suc de lamaie. Se taie somonul in cubulete marunte si se adauga compozitiei. Aceasta din urma se varsa intr-un "saculet” in care de regula se pune si frisca si cu ajutorul caruia putem orna orice desert.  Astfel procedam si cu compozitia din pulpa de avocado, doar ca de aceasta data vor fi ornate cele 4 jumatati ale fructului. Deasupra se presara piper, se orneaza cu marar si cu cateva bucatele de somon.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mandarine supa instant bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1417 viz    0 com
3362 viz    0 com
1690 viz    0 com
1165 viz    0 com
1426 viz    0 com
1332 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020154 (s)