News Flash:

Au fost asa de bune, ca musafirii mi-au terminat toata tava. Rar mananci asa desert delicios - Cubulete pliiine de ciocolata

12 Mai 2017
223436 Vizualizari | 4 Comentarii
Ingrediente:

6 oua
6 linguri zahar
10 gr ciocolata topita
2 linguri faina
12 gr praf de copt

Pentru crema:
12 gr zahar
3 galbenusuri
1 ou
15 gr margarina
20 gr zahar vanilinat
30 ml lapte

Mod de preparare:

1. Bate bine galbenusurile cu zahar, apoi adauga praful de copt, faina si ciocolata topita. Omogenizeaza foarte bine.
2. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, transfera compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 20 de minute.
3. Intre timp pune restul ingredientelor intr-un ibric, la foc potrivit, si amesteca in ele (cu exceptia margarinei).
4. Dupa ce crema s-a intarit, ia-o de pe foc si incorporeaza margarina ea, cu un tel sau cu mixerul.
5. Scoate blatul din cuptor, lasa-l la racit, dupa care injumatateste-l pe lungime.
6. Intinde jumatate din crema pe primul blat, acopera cu al doilea, blat, pune restul de crema, apoi decoreaza cu ciocolata data pe razatoare.
7. Baga prajitura in frigider in jur de 1-2 ore inainte de a o servi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata topita galbenusuri margarina cuptor blat frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (4)

Palacean Steluta  | #1240
Cred ca este gresita reteta
GABRIELA VASILESCU  | #1243
Nici eu nu cred ca iese blatul atat de colorat doar cu 10 gr ciocolata. Si la 6 oua pui doar 2 linguri faina. Cred ca iese o ,,ciorba,,
Iulia  | #1245
Sigur astea sunt gramajele ?Blatul nu iese atat de colorat cu cele 10 gr. de ciocolata. In imagine se vede o cantitate generoasa de crema, dar la gramajele scrise...ma indoiesc sa iese ceva .Mai bine verificati retetele inainte de a le posta pe net.
Roxana  | #1249
Cu siguranta este gresita reteta . Nu sunt gramajele corecte. Eu fac prajituri tot timpul, dar de data asta a iesit o compozitie foarte cleioasa, nici nu puteai sa o intinzi in tava. Blatul nu iese asa colorat ca in poza, si dupa ce scoti tava de la cuptor......numai blat nu e ala...
Verificati retetele inainte sa le postati pe net!!!!!!! Nu mai pacaliti lumea!!!!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1747 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021431 (s)