News Flash:

Atat de usor de preparat si de ieftin. Este delicioasa si pot manca si copiii. Rulada cu biscuiti

21 Octombrie 2016
14851 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3-4 foi de napolitane
200 gr zahar

Pentru caramel:
un pachet margarina
100 gr nuca de cocos
patru pachete biscuiti macinati
180 gr zahar
500 ml apa + 50 ml separat
300 gr lapte praf

Mod de preparare:

1. Pune zaharul la caramelizat. Pe masura ce incepe sa-si schimbe culoarea, pune cele 500 ml de apa.
2. In momentul in care zaharul e topit complet, pune biscuitii macinati in el.
3. Amesteca si intinde compozitia pe foile de napolitana.

Caramel:
4. Pune intr-un ibric mai mare, la foc potrivit, zaharul si 50 ml apa.
5. Canad incepe sa se topeasca, incorporeaza margarina taiata cubulete. Amesteca bine.
6. Dupa ce s-a topit complet, ia ibricul de pe foc si pune in el nuca de cocos si laptele praf. Omogenizeaza.
7. Intinde caramelul peste foi, apoi ruleaza-le fierbinti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada biscuiti rulada napolitane crema rulada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1690 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018086 (s)