News Flash:

Astfel de cartofi deliciosi nu ati gustat pana acum

8 August 2018
2064 Vizualizari | 0 Comentarii

Niste cartofi delicati, care pot inlocui obisnuitul piure, si merg perfect langa preparatele din carne si peste.
Ingrediente: 6 cartofi; 1 ceapa; 50 gr de unt; 100 gr de lapte; 150-200 gr de cascaval; 1 rosie; 2 lingurite de mustar frantuzesc sau dupa gust; sare si piper negru – dupa gust.
Mod de preparare: Curatati cartofii de coaja si ii puneti la fiert. Cand dau in clocot, adaugati sare si o bucatica de unt, sa se pregateasca mai repede. Taiati ceapa bucati mici si prajiti-o in ulei, pana se rumeneste.

Dati cascavalul prin razatoarea mare. Taiati rosia rondele. Scurgeti cartofii de apa si pasati-i, cat sa obtineti un piure. Apoi adaugati untul si laptele. Adaugati ceapa prajita si amestecati. Apoi mustarul si 1/3 din cantitatea de cascaval. Transferati piureul de cartofi in forma de copt si nivelati.

Asezati un strat de rondele de rosii si asezonati-l cu sare si piper negru macinat. Presarati cascavaul razuit. Introduceti forma la cuptorul preincalzit pana la 170 grade Celsius, pentru 20 de minute. Serviti preparatul fierbinte, este foarte aromat si apetisant.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013587 (s)