News Flash:

Astazi te voi invata cum sa prepari varza umpluta cu pui

14 Septembrie 2017
1336 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pentru ca mi s-a parut atat de inedit acest preparat, astazi te voi invata cum sa prepari varza umpluta cu pui. Iata de ce ai nevoie!

Ingrediente:

o varza de cca 2 kg
1 piept de pui marisor
1 cana orez
2 cepe potrivite
2 si 1/2 suc de rosii/bulion
1 ardei rosu
sare
piper
patrunjel
ulei
busuioc
cimbru

Mod de preparare:


Varza se spala, se curata, apoi incepem sa o scobim pana cand raman doar cateva straturi de frunze (eu am inceput prin a taia cotorul, apoi am scobit cu cutitul si lingura). Pieptul de pui se da prin masina de tocat carne, apoi se amesteca cu un ou, sare, piper, patrunjel. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei, se adauga ardeiul tocat marunt sau dat prin blender, sucul de rosii si orezul spalat. Lasam sa fiarba pana scade sucul de rosii. Se lasa la racit, dupa care se amesteca cu carnea. Cu acest amestec umplem varza, iar spatiul care a ramas gol se acopera cu varza tocata marunt.

Varza se aseaza intr-o cratita, se pune sucul de rosii ramas, 4 crengute de cimbru si 2 de busuioc, apoi se completeaza cu apa. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca o ora jumate, pana cand a fiert varza. Se serveste cu mamaliga si smantana.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza orez ardei rosu busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016632 (s)