News Flash:

Asta nu stiai! Uite cat de periculos este sa speli carnea de pui inainte de a o prepara

25 Octombrie 2016
4258 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Obisnuiesti sa speli carnea de pasare inainte de a o prepara? Potrivit reprezentantilor Agentiei pentru Standarde Alimentare din Marea Britanie, aceasta este o greseala care va poate imbolnavi grav.

Acest obicei, spun specialistii, nu face altceva decat sa imprastie in bucatarie Campylobacter, o bacterie care se gaseste in carnea cruda de pasare, in laptele nepasteurizat si in apa netratata.

Bacteria se imprastie cu usurinta prin bucatarie, pe haine si pe echipamentele de gatit. Odata ajunsa in corp, acest microorganism cauzeaza dureri abdominale, diaree severa si voma, iar in cazuri mai grave poate duce la leziuni grave ale nervilor.

Sfatul lor?
Atunci cand iti cumperi carne de pui, pune-o pe un tocator sau intr-un vas si nu o misca prea mult prin bucatarie inainte sa o gatesti.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carne cruda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015438 (s)