News Flash:

Asta e reteta mea de ciupercute umplute. Tare buna imi iese umplutura. As manca-o si simpla, cu lingurita

27 Martie 2017
14661 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

450 g ciuperci
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
branzeturi (50 g telemea, 50 g cheddar, 50 g crema de branza, 50 g parmezan)
1 ou
sare si piper
boia

Citeste si despre Ciuperci umplute - Reteta de post, ca la mama acasa

Mod de preparare:

Cea mai buna umplutura pentru ciuperci aceasta este, garantat, datorita combinatiei unice de branzeturi!
Spala ciupercile si scoate-le coditele. Pune la calit 3-4 minute coditele de ciuperci tocate, alaturi de ceapa tocata si usturoiul pisat. Asezoneaza cu sare si piper.
Intre timp, combina branzeturile (in afara de parmezan) cu oul batut.
Umple ciupercile cu coditele calite, pune amestecul de branzeturi deasupra. Presara parmezan din belsug si boia.
Da la cuptor 17-20 de minute.
Poti presara patrunjel tocat sau marar deasupra, daca vrei.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013354 (s)