News Flash:

Aspic de ciuperci

20 Iunie 2011
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
Aspic de ciuperci
Ingrediente: 500 g ciuperci 2 cepe 4 pliculete gelatina alimentara 1 lingurita unt 2-4 catei de usturoi maioneza sare Mod de preparare: Se taie felii subtiri ciupercile, apoi se fierb impreuna cu ceapa intreaga, unt, sare, usturoi si apa cat sa le acopere. Dupa ce au fiert, se strecoara si se inlatura ceapa si usturoiul. Zeama, la fel, se strecoara printr-o sita foarte deasa. Separat, se dizolva gelatina in putina zeama rece de pe ciuperci, se lasa sa stea timp de 20 de minute, apoi se topeste complet in restul de zeama, pe foc mic. Dupa aceea se potriveste de sare. Ciupercile fierte se asaza in strat uniform intr-o farfurie, iar peste se toarna zeama cu gelatina, care se strecoara din nou in momentul turnarii. Pentru a se inchega se da la rece. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.gatit.eu
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci retete vegetariene radacina telina unt usturoi bolle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1201 viz    0 com
1171 viz    0 com
1218 viz    0 com
1663 viz    0 com
2292 viz    0 com
995 viz    1 com
5155 viz    0 com
1263 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1821 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013679 (s)