News Flash:

Aspic cu branza si smantana

24 Martie 2016
1674 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

100 ml apa
20 gr gelatina
250 gr branza de oaie
250 gr branza de vaci semi-degresata
600 gr smantana
150 gr usturoi salbatic
putina sare

Mod de preparare:

1. Pune gelatina la hidratat in apa, la foc mic.
2. Taie marunt usturoiul salbatic.
3. Pune ambele tipuri de branzeturi intr-un castron mare, impreuna cu smantana, sarea si usturoiul tocat. Omogenizeaza.
4. Toarna treptat gelatina peste ingredientele din bol.
5. Tapeteaza cu folie alimentara o tava de cozonac.
6. Pune compozitia in ea si da la rece, ca sa se intareasca. Rastoarna apoi pe un platou, indeparteaza folia, feliaza si serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta aspic aspic branza aspic smantana aperitiv aspic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

47791 viz    0 com
1210 viz    0 com
2436 viz    0 com
5905 viz    0 com
5661 viz    0 com
994 viz    0 com
15078 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012931 (s)