News Flash:

Aspic cu branza si smantana

24 Martie 2016
1606 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 ml apa
20 gr gelatina
250 gr branza de oaie
250 gr branza de vaci semi-degresata
600 gr smantana
150 gr usturoi salbatic
putina sare

Mod de preparare:

1. Pune gelatina la hidratat in apa, la foc mic.
2. Taie marunt usturoiul salbatic.
3. Pune ambele tipuri de branzeturi intr-un castron mare, impreuna cu smantana, sarea si usturoiul tocat. Omogenizeaza.
4. Toarna treptat gelatina peste ingredientele din bol.
5. Tapeteaza cu folie alimentara o tava de cozonac.
6. Pune compozitia in ea si da la rece, ca sa se intareasca. Rastoarna apoi pe un platou, indeparteaza folia, feliaza si serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta aspic aspic branza aspic smantana aperitiv aspic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

47468 viz    0 com
1113 viz    0 com
2091 viz    0 com
5845 viz    0 com
5570 viz    0 com
951 viz    0 com
15001 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1447 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013429 (s)