News Flash:

Ashom Tang

13 Octombrie 2011
958 Vizualizari | 0 Comentarii
Ashom Tang
Ingrediente: 1/2 ceapa taiata 3 stiuleti de porumb putin unt sau ulei 1/4 lingurita de boia de ardei 1 catel de usturoi, taiat bucatele 1 rosie taiata 200 g tofu 1 lingura de amidon de porumb 4 cani de apa 1 ceapa verde 1 cm de ghimbir, taiat Mod de preparare: Ceapa se caleste in unt sau ulei pana devine maronie. Se adauga usturoiul, boia de ardei si ghimbirul. Se amesteca. Se adauga rosia si tofu taiat bucatele, apoi apa. Se pun porumbul si amidonul amestecat in putina apa, se fierbe si se presara ceapa verde bucatele. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceapa orez brun almette
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023000 (s)